Notícies

Notícia al diari Menorca de dilluns. 14 de març de 2011, on s'exposa obra del pintor Torrent, en motu de la fira turística ITB de Berlín. Alberto Marqués Torrent nét del pintor apareix al costat de la Consellera de Turisme i Treball Joana Barceló, i del president del Govern Francesc Antich, així com responsables de l'Institut Ramon Llull.

Notícia a UH-Menorca de divendres, 19 de novembre de 2010, que coincidint amb el vigèssim aniversari de la mort del pintor  Torrent, els fills feren donació de 5 dibuixos de l'antic convent de Santa Clara al poble de Ciutadella. A l'esquerra es poden veure els dibuixos exposats al saló gòtic. A la dreta l'alcaldesa Pilar Carbonero i Margarita Torrent (filla del pintor), signant el document de donació

Notícia apareguda el divendres, 19 de Novembre de 2010 al diari Menorca, sobre la donació per part dels fills del pintor Torrent, de 5 dibuixos , de l'antic monestir de Santa Clara a l'Ajuntament de Ciutadella.


Notícia a UH-Menorca de dilluns 4 de Gener de 2010 sobre l'exposició de Torrent a la cèntrica galeria d'art Vanrell de Palma de Mallorca.


Dijous 10 de desembre de 2009 s'inaugurà una exposició d'olis del pintor ciutadellenc José Roberto Torrent Prats a la coneguda Galeria d'art Gabriel Vanrell (C./Tous i Morató , ben davant el Parlament),a Palma de Mallorca


 

Notícia sobre la donació del dibuix, (obra del pintor ciutadellenc José Roberto Torrent Prats) del Bisbe Joan Torres per part de la família Torrent Vivó, al bisbat de Menorca. Serà exhibit al Museu Diocesà de Ciutadella.


Notícia sobre la troballa de dibuixos del monastir de Santa Clara de Ciutadella de Menorca, fets abans de la seva destrucció durant la guerra civil el 1936, realitzats pel pintor Torrent.


 

Presentació a càrrec de l'associació "Enyorança Videos" del DVD, dijous 11 de Juny de 2009, sobre la figura i obra del pintor Torrent en 6 idiomes, a l'Exposició Permanent en presència entre d'altres, del Conseller de Cultura Joan Lluís Torres i el Director Insular Tomeu Febrer

El dijous 11 de Juny de 2009 a la seu del Consell Insular de Ciutadella de Menorca, es reuniren d'una part el Conseller de Cultura  Joan Lluís Torres i el Director Insular Tomeu Febrer i de l'altra fills del Pintor Torrent junt amb Joan Elorduy i Lisa Valcepina amb motiu avançar en el Projecte Fundació pintor Torrent

El proper dilluns 27 d'Abril de 2007 s'inaugura l'exposició "El camí de Torrent"que mostra el procés creatiudel pintor a partir de les seves obres inacabades .

Notícia del diari UH sobre l'exposició temporal d'obra inacabada del Pintor Torrent. Joan Elorduy i Lisa Valcepina són els autors de la interessant mostra, exhibida a l'Exposició Permanent del Pintor Torrent.


Notícia apareguda al diari UH dijous 18 de desembre de 2008, arran de la mort a Barcelona, del Sr. Josep Mª Garrut i Romà historiador i crític dart

 


Notícia UH 30/09/2008


Notícies Diari Menorca 30/09/2008

 

 

Notícia apareguda al Diari Menorca, d'avui dia 22 de Juny, Diumenge des Be, inici de les festes de Sant Joan 2008 de Ciutadella de Menorca

 

Notícia al diari UH de dimecres 18 de Juny a la secció Patrimoni de Menorca a càrrec de A.M. Bagur

 
 

Notícia diari UH dimarts 26 de febrer de 2008


Notícia apareguda al diari UH Dilluns 10 de Desembre de 2007


Cartell anunciador de l'exposició de dibuixos i olis del Pintor Torrent a la galeria Kroma. C/ Anuncivay 7 de Maó. Del 16 de novembre al 7 de  desembre de 2007.
Enhorabona per l'excel·lent muntatge a càrrec de Sebastiá Moll

 
 En presència de la familia Torrent i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Maó fou inaugurada ahir divendres 16 de novembre a la galeria Kroma, l'exposició de dibuixos i olis. Diari Menorca 17 Novembre 2007


Visites del Conseller Joan Lluís Torres i del Director de Cultura del Consell Insular  Magí Muñoz A l'Exposició Permanent Pintor Torrent.
Sense escatimar temps (per espai de més d'una hora), recorregueren les distintes dependències, mostrant molt interès per les explicacions de Joan Elorduy i els fills del pintor. Així com conegueren i recolzaren el projecte museogràfic de Lisa Valcepina, que permetrà desenvolupar noves iniciatives per impulsar i divulgar l'obra del Mestre Torrent

Dimarts 23 Octubre de 2007


Diari Menorca 30-7-07


Diari Menorca
a cosas de la isla
30-7-07   


UH 30 - 7 - 07

Ultima Hora 5 abril 2007Ultima Hora 10 Març 2007

Des de 1 de febrer de 2007 l'obra de Torrent " Los dos Payeses " penja al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma de Mallorca Es Baluard. A la foto Llorenç Brondo (batle de Ciutadella), Jaume Matas (President del Govern Balear), i Pilar Torrent Campins ( filla del pintor).

 

La darrera exposició de Torrent tingué lloc a la prestigiosa Galeria Vanrell de Palma , el passat 28 de Febrer de 2007.  A la Fotografía Gabriel Vanrell i la seva esposa, acompanyats de Rafel Torrent (fill del pintor), i la seva esposa Lina Hernández.

José Alberto Marqués Torrent ( nét del pintor Torrent ), realitza una gran labor a Alemanya, donant a conéixer i difondre l'obra del seu avi.