Aniversari defunció Pintor Torrent

 

  

El Pintor Torrent morí el 13 de Novembre de 1990 ara fa 17 anys. He volgut mostrar l'aguda caricatura que li va dedicar el Sr. Miquel Cardona, així com la seva tomba adornada de flors.
En Pepe als 85 anys gaudia d'una salut envejable. Pujava les escales de dos en dos escalons ( vàries vegades al dia ) per arribar a la 3ª planta on disposava del seu estudi de pintor, No prenia cap medicament. No feia cap règim. Mai no patí cap mal Si a rel d'una revisió mèdica se'l preguntava, posem per cas,  ha patit algun cop de ronyons?, contestava - Ronyons ?, o tenc ronyons jo?.
El dia  16 Abril de 1990 patí una trombosi cerebral que el deixà amb una hemiplegia esquerra, i l'únic factor de risc fou l'edat, No tenia la sang alta, ni colesterol, ni fumava , estava prim i caminava molt. Els primers dies de la seva malaltia foren crítics, ja que aparegué un edema cerebral que li alterà el nivell de consciència fins arribar al coma. El tenir filla i gendre metges permeteren proporcionar-li les cures a casa seva. Una volta superada la gravetat, malauradament quedà amb una hemiplèjia esquerra que el confinà a cadira de rodes,  no obstant tornà a trobar-se amb els amics cada dia a fer el cafè i la tertúlia a Ca-los. L'altre cop per a ell  fou que l'ictus li ocasionà una afectació neurosensorial que l'impedí desenvolupar de nou la creació artística
. Seguí fent dibuixos de cera en cartolina, però cap d'ells fou signat, al no considerar-los de prou vàlua artística. Al cap de 6 mesos (dia 13 de Novembre de 1990)  moria a casa rodejat dels seus familiars i amics més estimats . Descansi en pau.