Tord blanc
Turdus philomelos

Hivernant i migrant molt abundant. Ocell molt perseguit per a la caça. Viu als ullastrars, on s'alimenta de l'olivó; també a les brolles. Comú a tota l'illa. En migració es troben importants concentracions a la costa.

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)