Puput
Upupa epops

Sedentari abundant i migrant. Ocell típic del camp menorquí, el trobarem fàcilment cercant menjar entre el bestiar i a les tanques. Construeix el niu als forats de parets seques o a les cases (fins i tot a les habitades).

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)