Pinsà
Fringila coelebs

Sedentari amb importants reforços a l'hivern. El més forestal dels fringílids, especialment a l'època de nidificació. A l'hivern s'arrepleguen en grans esbarts a zones obertes on troben aliment abundant.

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)