Àguila peixatera
Pandions haliaetus

Sedentària amb reforços hivernals. Com una gran gavina, fosca per damunt i blanca piquejada de negre per baix. S'alimenta exclusivament de peixos, que captura -tant a la mar com a les zones humides- llançant-se en espectaculars picats. El port de Fornells, en el tram més interior, és un bon lloc per observar-la pescant.

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)