Mussol
Otus scops

Petit rapinyaire nocturn sedentari, encara que és més abundant durant l'hivern i durant el pas migratori. El seu monòton i característic "tuit" és la millor forma de localitzar-lo. Ben distribuït per tota l'illa, el podem trobar fins i tot als pobles.

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)