Mèrlera Blava
Monticola solitarius

Sedentari. És un ocell abundant a la costa i també als rocams interiors. La zona nord-oest de l'illa entra cala Morell i el cap de Bajolí assoleix la major densitat de parelles nidificants. Les femelles són marronenques.

Fotografia i text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)