Gavina d'hivern
Larus ridibundus


Migrant i hivernant. Normalment és durant l'hivern quan s'observa aquesta gavina, clarament més petita que les altres. Durant la primavera canvia bastant d'aspecte, ja que el cap li torna de color negre-xocolati. La podem observar fàcilment als ports.

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)