Estornell
Sturnus vulgaris


Hivernant molt abundant i migrant. El podem veure per tota l'illa, volant en petits grups, especialment als ullastrars. Al vespre es reuneixen als dormidors; el de Son Bou és el més important i s'hi concentren milers d'exemplars

 

Fotografia: Pàgina Web del GOB (Mallorca)
Text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)