Baldritja petita
Puffinus yelkouan

Aquesta baldritja, que hiverna a l'atlàntic, pot observar-se a la nostra illa des de febrer a juny. Es tracta d'una subespècie endèmica de les Balears (B.y. mauretanicus) que es caracteritza, especialment, per la diversitat de plomatges, que van des d'exemplars quasi totalment foscos fins altres com el de la il·lustració. El cap de Favàritx és un bon lloc per observar-la.

Dibuix i text: Ocells de Menorca. GOB (Menorca)